Wat is Cleantec

DAHLE Baseclass en Cleantec papiervernietigers

Een compleet nieuwe generatie DAHLE papiervernietigers leveren topprestaties op een geheel nieuw niveau. De 40 en 41- serie modellen vallen op met hun hoge mate van bedieningscomfort, indrukwekkende prestaties specificaties en modern design.
DAHLE 4XXXX series

De luxe 41- reeks profiteert van DAHLE’s geavanceerde Safe Technology veiligheidssysteem en DAHLE’s innovatieve CleanTEC filter systeem om de aanwezigheid van fijnstof op de werkplek te verminderen.

Fijnstof valt onder de kankerverwekkende en mutagene stoffen. Een goed binnenklimaat verhoogt de arbeidsproductiviteit en reduceert het verzuim. In vervuilde lucht zitten ziektekiemen, stoffen die allergische reacties kunnen oproepen en fijnstof. Dit kan onder meer leiden tot infectieziekten, verergering van astma en eczeem, hoofdpijn en vermoeidheid.
Longen

Het DAHLE CleanTEC fijnstof filter pakt dit probleem bij de bron aan door direct boven de snijwalsen de fijne deeltjes die zijn opgenomen, via een gesloten systeem naar het filter op de rug te vervoeren waar vervolgens 98% van deze deeltjes permanent in het filter achterblijft. Dit unieke systeem, in combinatie met gebruiksgemak, performance, veiligheid en verminderd geluid zorgt voor een aangename en gezonde werkomgeving.
Fijnstof filterDAHLE cleantec

© 2011 - 2020 Dahle papierversnipperaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel